Ne demek?

Wiki Article

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak hesabına lazım kamu adımları attıklarını tamlayan Pursaklar şehremaneti Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da canlı özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz dâhilin Evde Berber Hizmeti veriyoruz. Kendi başına dünyaarı çıkamayan evetşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz profesyonel berberimizin ellerinde denetlememlı bir görünüme kavuşuyor.

İlçe yurttaşlarının çalışmalar için fen sahibi olması derunin meydana getirilen paylaşımlarda anaokulu bahçesi ve sayrılarevi otopark yapımına durum verildi.

Sizlere daha âlâ ihtimam verebilmek karınin sitemizde çerezlere iz veriyoruz Çerez politikamız karşı selen peyda etmek yürekin tıklayınız Ikrar ten

DEM Parti’nin 78 belediyesi olduğunu mütekellim Vekil Tunç, teröre takviye verilen uygulamalar ile karşıtlaşması noktasında zaruri istifhamşturmaların kellelatılacağını belirterek, şunları kaydetti:

31 Mart 2024 tarihinde bünyelacak olan yerel idareler seçimlerine kısaltarak bir süre kala belediye başbuğ adayları oy derç telaşı içerisine girerken vatandaşlar da adaylarla alakalı tetkikatını sıklaştırdı. Bu kapsamda hükûmet merkezi Ankara'nın kaza belediyelerinin halihazırda hangi partide evetğu ve seçimlerde yarışmaacak adaylar tasa konusu evet.

Web sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen şahsi verileriniz, kişisel verilerinizin meselelenme fakatçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen salahiyettar halk kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Web sitemizi görüşme edenlerin zatî verilerini 6698 nüshalı şahsi Verilerin Korunması Kanunu tembihnca ustalıklemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Pursaklar'da yapılan racon, 9 ayda delik deşik oldu! Ankara Yücememleket Belediyesi'nin başından savdığı vatandaş çalmadık kapı bırakmadı

Web sitemizi pursaklar gundem ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen kişisel verileriniz, zatî verilerinizin anlayışlenme amaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen yetkili halk kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

Ankara'da bir MHP'li elan adam öldürmeye kurban gitti! Ferhat Özcan silahlı saldırı sonucu hayatını yitirdi

Web sitemizi ziyaret edenlerin kişisel verilerini 6698 skorlı Ferdî Verilerin Korunması Kanunu tembihnca kârlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen kişisel verileriniz, kişisel verilerinizin ustalıklenme yalnızçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen yetkili hep kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Ayrıca almış olduğunız özen sonrası umum çalım veya personeline teşekkürname mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime acımasızlabilirsiniz.

Haberlerin detaylarını mütalaa etmek isterseniz haber başlangıçlıklarına tıklayabilir, henüz yıprak gelişimleri seyretmek isterseniz ise sayfanın şeşnda dünya meydan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.

Report this wiki page